americanoscrubs australia scrubs
Home :: Americano Scrubs in Hungary

Americano Scrubs in Hungary

 

 

Szállítási költség 6,99 $, és ingyenes szállítás 100 dollár felett. Nincs minimális rendelési összeg, akkor is vásárolhatsz egy sinlge terméket. A szállítás oly módon történik, hogy sem a szokások, sem a HÉA, ha alkalmazható, a minimális lesz a bal oldali kategóriák listájából. A viszonteladók regisztrálhatnak egy nagykereskedelmi fiókra, így akár 10% kedvezményt kaphatnak a https://www.americanoscrub.com/wholesale-account.html  tranzit időtartama szabványos szállítás 8-13 nap, 1-5 nap a hímzett / megváltozott elemek is felvette, Rush szállítás 1-4 hétköznap, futár szállítás kb. 4-8 nap. Önkijelölés Kérjük, vegye figyelembe, hogy semleges címkét (No Americano Label) kínálunk a megrendelés összegének 1% -ára, vagy akár 1 dollárra, és egy vevői címkét a megrendelés összegének 2% -ára, vagy 2 dollárra, ami egyre több és először a vevő címke, díj 15 USD. Logo / Szöveg Szerezd meg a csempe egy logóval és szöveggel most csak 3 dollárra áronként, a legjobb áron a városban. Fő ügyfeleink Magyarországon 1- Mediburg Klinika Kft http://www.mediburg.hu/ 2- Semmelweis Egyetem http://semmelweis.hu/english

Indítsa el saját üzletét
Kérjük, vegye figyelembe, hogy üzleti katalógust kínálunk 0,5 dollárért, a vállalat adatai az üzleti katalógus borítóján kerülnek kinyomtatásra, így amikor átadja ezt a katalógust az ügyfele számára, az ügyfél mindig megrendel. A katalógus belsejében az árak körülbelül 60% -kal magasabbak, mint az árak a weboldalunkon, így a nyereséged 60%.

A megrendelést az üzleti katalógusra helyezheti el:
https://www.americanoscrub.com/Your-own-company-catalog.html

Van egy nagykereskedő fiókunk, miután regisztráltunk, 5% -os kedvezményt kap a megrendelések 500 dollár alatti és 10% -os kedvezménnyel több mint $ 500. Kattintson az alábbi linkre, hogy regisztráljon, töltse ki a szükséges mezőket, és csatolja a nagykereskedőt / kiskereskedőt bizonyítvány
https://www.americanoscrub.com/wholesale-account.html

Olyan semleges címkét kínálunk, amelyre a megrendelés összegének 1% -át vagy 1 dollárt terhelünk, attól függően, hogy melyik nagyobb. Mi is kínáljuk saját márkájú címkét a Scrubes-hez, amelyekért a megrendelés összegének 2% -át töltjük fel csak 15 dolláros beállítási költségeknél (a beállítási díj csak egyszeri díj), így az ügyfél mindig kapcsolatba léphet velünk, nem .

Logo hímzés / szöveg hímzés. Minden logó vagy szöveges hímzés $ 3, mind $ 5.

A csepp szállítási szolgáltatást is kínáljuk, a csepp hajó díja 2 dollár megrendelésenként

Testreszabást is kínálunk, ami azt is jelenti, hogy a termék az Ön igényeinek megfelelően, azáltal, hogy az ügyfél termékeit méréseik szerint biztosítja, rendszeres ügyfelekké válik, mert az ügyfél szereti a felszerelt ruhákat. Ha valaha vásárolsz a boltban, győződjön meg róla, hogy ugyanazokat a színes termékeket vásárolja meg ugyanabban az időben, mint amikor újra vásárol, mintha más festék lesz, amely a színt nem egyezik meg.

Az induláshoz egyszerűen menjen a honlapunkhoz és a megrendeléshez. A kiskereskedelmi webhelyen a www.americanoscrub.com-on nincs minimális rendelési összeg, akkor először egyetlen terméket is vásárolhat.

Fejleszteni a saját webhelyét

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak 350 dollárért (egyszeri hosting egy évig) saját honlapunkat fejleszteni, azaz az első kifizetés 350 dollár, majd 150 dollár évente a tárhelyért.

40 terméket adunk hozzá az Ön webhelyéhez ingyen (adjon nekünk a hozzáadott termékeket), ha további termékeket tölt be, 3 dollár termékenként.

A weboldal fejlesztése érdekében kérjük, adja meg nekünk a webhelyed domainnevét. Ha még mindig nem kapta meg a domain nevét, akkor kaphat egyet a https://godaddy.com-on

Ha már van webhelye, akkor letöltheti termékeinket innen a saját weboldalára való feltöltéshez;


Ha bármilyen más kérdése van, forduljon hozzánk az info@americanoscrub.com
További információ a Forrás TextSource Szöveg további fordítási információkhoz
Visszajelzés küldése
Oldalsó panelek 
More about this source textSource text required for additional translation information
Send feedback
Side panels

youtube
PayPal Acceptance Mark
 
If you're placing this message on your cart or checkout page, dynamically update data-pp-amount with the total amount. For example, data-pp-amount="89.99" for $89.99 transaction. -->